Så är jag tillbaka till vardagen igen.

Det har varit fest igen! Jag har fått den äran att få bevista Oskarsteatern och se " Singing in the rain". Som Ni förstår så har jag haft trevligt. De som sett den bör instämma. Jag har varit ner hos min moster och hennes man. Vi har haft kusinträff och släktträff. Ja det är riktigt trevligt men det borde inte vara så långt mellan varje gång vi träffas. Sverige borde bannemej göras runt. Varför har jag min kompis i Skåne och mina släktingar både här och där?
Det blir förståss väldigt trevligt och alla har vi nyheter att berätta. Barnen hemma börjar längta efter mej och jag efter dom när man är ute på vift. För att inte säga att mannen har längtat efter mej!

Det kanske är bra att fara iväg så man ser saker och ting på avstånd?

Jag har fått en ny spis som jag är så stolt över. MEN den har ett fel. Varför måste man ha speciella medel för att torka den? Eller varför måste man ha rakblad? Varför trivs inte den med våran gamla genuina stekpanna på den.

Jag har en ny kamera också, den trivs jag bra med och ger riktigt fina foton. Jag ger ER en liten vink här.

image95
Och härmed får jag prata om mitt favoritämne, min katt. Hon har tyckt att den här vintern har varit pest och pina. Alla råttorna har sökt sig långt ner i jorden trots att den är så vatten sjuk. Nu snöar det och blåser så det blir att kvickt springa ut och sen åter på husses säng. Latare katt finns inte. Hon är bred om ändan också. Ligger på golvet och muckar gräl med oss.  Råkar man komma i närheten så lägger hon ut en tass MED klo som fastnar försmädligt på sockan eller byxorna. Däremellan kan hon passa på att ockupera mina knän och planerar att ligga väldigt länge på dom.  Om jag vill att hon ska ligga där så är det inte så säkert att HON vill.

Hon är dock ett levande väsen. Det är härligt.

Nu är klockan mycket och jag går och lägger.











RSS 2.0